Нов, особено рискован начин да изкарат пари, измислиха роми в Смолян

...
Нов, особено рискован начин да изкарат пари, измислиха роми в Смолян
Коментари Харесай

Роми измислиха нов начин за изнудване

Нов, изключително опасен метод да изкарат пари,  измислиха роми в Смолян – внезапно да скочат върху капака на движеща се кола, с цел да изнудват водача за пари. Срещу това те „ се ангажират “ да не викат КАТ.
Ето какво написа  смолянчанка във Фейсбук-групата " I see you KAT Смолян ":
 Чешко учебно заведение упрекнато в сегрегация на ромите Чешко учебно заведение упрекнато в сегрегация на ромите
Чешко учебно заведение беше подложено на обстрел от рецензии след медийни информации, съгласно които е разделил шестгодишните възпитаници въз основа на...
„ Здравейте група, желая да споделя през днешния ден какво ми се случи! Карах на правата преди Родопея в посока Смолян и тъкмо преди спирката на автото млада жена от ромски генезис седеше на платното и чакаше преведена като че ли ме чака да приближа и да скочи на капака. Почти стопирах тъй като я забелязах от надалеч и като се размахах и тя избяга. На тротоара я чакаше мъж със светоотразителна жилетка и колело. Внимавайте по този начин преднамерено се хвърлят с цел да желаят пари, мой непосредствен си препати с сходни операции “.
Друг удостоверява, че и те са я видели по какъв начин пробва да скача пред колите, та трябвало да слязат и да й „ загреят бузите “.
Трети споделя, че в Смолян е почнал един развой, при който, в случай че не се вземат съответни ограничения, напълно скоро ще стане необратим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР